Una formació dissenyada per a oferir-te una sòlida introducció als principis i pràctiques essencials de la comptabilitat.

El curs està programat per a començar a principis de juny i s’impartirà en modalitat de Teleformació. Aquest format flexible et permetrà aprendre al teu ritme, en qualsevol lloc i en qualsevol moment, sempre amb el suport del nostre experimentat equip de formadors.

Aquest curs està subvencionat pel CONSORCI, i dona prioritat a les persones que actualment estan treballant. No obstant això, també es reserva un percentatge de les places per als aturats. En Transforma’t, el nostre compromís és proporcionar oportunitats de formació per a tots, independentment de la seva situació laboral.

Al llarg del curs, et familiaritzaràs amb els conceptes bàsics de la comptabilitat. Aquestes habilitats no sols seran útils en la teva vida personal, sinó que també et permetran destacar en qualsevol entorn professional que requereixi una comprensió de la comptabilitat.

En finalitzar el curs, rebràs un certificat que acredita la teva formació en COMPTABILITAT BÀSICA. Aquest reconeixement oficial acredita el teu aprenentatge i et proporciona un valuós avantatge en el mercat laboral.

Si estàs interessat en aquest curs, o tens alguna pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. En Transforma’t, estem llestos per a ajudar-te a fer el següent pas en la teva formació i carrera professional.

No perdis l’oportunitat de transformar el teu futur amb nosaltres!

Mitjans de Juliol
2h / día
Teleformació
Treballadors

Formulari d'inscripció CONSORCI

Situació laboral

11 + 6 =

ca