Aquest curs està dissenyat per a proporcionar-te les habilitats i el coneixement necessaris per a dominar la comptabilitat a un nivell superior i ajudar-te a avançar en la teva carrera.

El curs es realitzarà en modalitat de teleformació, cosa que significa que podràs estudiar des de la comoditat de la teva llar o oficina, al teu propi ritme. Està programat per al matí, amb sessions de 2 hores cada dia, facilitant així la conciliació de la formació amb altres obligacions laborals o personals.

El nostre curs de Comptabilitat Avançada és prioritàriament per a persones treballadores que busquen millorar les seves habilitats i coneixements comptables. No obstant això, també reservem un percentatge de places per a persones que estan actualment desocupades i busquen millorar la seva ocupabilitat en el sector financer i comptable.

Els temes coberts en aquest curs inclouen, però no es limiten a, principis comptables avançats i molt més. En finalitzar el curs, tindràs una comprensió més profunda de la comptabilitat i estaràs equipat per a manejar problemes comptables més complexos en el teu lloc de treball.

No perdis l’oportunitat de millorar les teves habilitats i coneixements en comptabilitat. Inscriu-te avui en el nostre curs de Comptabilitat Avançada i transforma el teu futur! Per a més informació sobre la inscripció i els detalls del curs, si us plau, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

En Transforma’t, estem compromesos a ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats i potenciar la teva carrera. Esperem veure’t en el nostre pròxim curs.

Mitjans de Juliol
2h / día
Teleformació
Treballadors

Formulari d'inscripció CONSORCI

Situació laboral

2 + 4 =

ca