Aquest programa avançat està dissenyat per a proporcionar-te una comprensió més profunda i aplicada de la gestió de nòmines i la Seguretat Social.

El curs es desenvoluparà en modalitat de teleformació, la qual cosa et permetrà aprendre al teu propi ritme, des de la comoditat de la teva llar o oficina. Les sessions seran de 2 hores cada dia, programades en horari de matins per a facilitar la conciliació amb les teves responsabilitats laborals o personals.

El nostre curs “Nòmines i Seguretat Social II” és prioritari per a persones treballadores que busquen portar les seves habilitats i coneixements en aquestes àrees clau de l’administració laboral al següent nivell. No obstant això, també reservem un percentatge de places per a persones que estan actualment desocupades i busquen millorar la seva ocupabilitat en el sector dels recursos humans.

El curs aprofundirà en temes com l’elaboració avançada de nòmines, la interpretació de les normatives de la Seguretat Social, la gestió d’incidències i molt més. En finalitzar el curs, rebràs un certificat que acredita la teva participació i els coneixements adquirits durant aquest.

No deixis passar aquesta oportunitat d’aprofundir les teves habilitats i coneixements en nòmines i Seguretat Social. Inscriu-te avui en el nostre curs “Nòmines i Seguretat Social II” i transforma el teu futur! Per a més informació sobre la inscripció i els detalls del curs, no dubtis a contactar-nos.

En Transforma’t, estem compromesos a ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats i potenciar la teva carrera. Esperem veure’t en el nostre pròxim curs!

Mitjans de Juliol
2h / día
Teleformació
Treballadors

Formulari d'inscripció CONSORCI

Situació laboral

7 + 4 =

ca