Aquest curs està dissenyat per a proporcionar-te les habilitats essencials i el coneixement necessari per a respondre eficaçment a emergències mèdiques i oferir ajuda inicial fins que arribin els professionals de la salut.

El curs s’impartirà en modalitat de teleformació, la qual cosa et permetrà aprendre des de la comoditat de la teva llar o oficina, i al teu propi ritme. Les sessions seran de 2 hores al dia, en horari de matins, facilitant així la conciliació de la formació amb altres responsabilitats laborals o personals.

El nostre curs de “Primers Auxilis” està principalment dirigit a persones treballadores que busquen adquirir habilitats vitals que puguin ser útils tant en l’entorn laboral com personal. No obstant això, també reservem un percentatge de places per a persones que estan actualment desocupades i busquen millorar la seva ocupabilitat a través de l’adquisició d’aquestes habilitats essencials.

El curs cobrirà aspectes fonamentals com a tècniques de reanimació cardiopulmonar (RCP), maneig de ferides i cremades, tècniques per a tractar l’ofegament, i molt més. En finalitzar el curs, rebràs un certificat que acredita la teva competència en primers auxilis.

No perdis aquesta oportunitat d’adquirir habilitats vitals que poden marcar la diferència en situacions d’emergència. Inscriu-te avui en el nostre curs de “Primers Auxilis” i transforma el teu futur! Per a més informació sobre el procés d’inscripció i els detalls del curs, no dubtis a contactar-nos.

En Transforma’t, estem compromesos amb el teu desenvolupament professional i personal. Esperem veure’t en el nostre pròxim curs!

Mitjans de Juliol
2h / día
Teleformació
Treballadors

Formulari d'inscripció CONSORCI

Situació laboral

9 + 7 =

ca