CONSORCI

✔ Treballadors en actiu i cuidadors de persones en situació de dependència
✔ Els nostres cursos són accions formatives de requalificació d’alt nivell + Talent
✔ Accions formatives finançades pels fons TALENT
✔ 100% subvencionat
✔ Modalitat en línia. Per a una millor conciliació laboral i personal

Primers auxilis

Aquest curs està dissenyat per a proporcionar-te les habilitats essencials i el coneixement necessari per a respondre eficaçment a emergències mèdiques i oferir ajuda inicial fins que arribin els professionals de la salut. En Transforma’t, estem compromesos amb el teu desenvolupament professional i personal. Esperem veure’t en el nostre pròxim curs!

Nòmines i Seguretat Social II

Aquest programa avançat està dissenyat per a proporcionar-te una comprensió més profunda i aplicada de la gestió de nòmines i la Seguretat Social. En Transforma’t, estem compromesos a ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats i potenciar la teva carrera. Esperem veure’t en el nostre pròxim curs!

Nòmines i Seguretat Social I

Aquest curs està dissenyat per a proporcionar-te les habilitats i el coneixement necessaris per a entendre i gestionar eficaçment les nòmines i les contribucions a la Seguretat Social en un entorn laboral. En Transforma’t, estem compromesos a ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats i a impulsar la teva carrera. Esperem veure’t en el nostre pròxim curs!

Comptabilitat Avançada

Aquest curs està dissenyat per a proporcionar-te les habilitats i el coneixement necessaris per a dominar la comptabilitat a un nivell superior i ajudar-te a avançar en la teva carrera. En Transforma’t, estem compromesos a ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats i potenciar la teva carrera. Esperem veure’t en el nostre pròxim curs

Comptabilitat Bàsica

Una formació dissenyada per a oferir-te una sòlida introducció als principis i pràctiques essencials de la comptabilitat. No perdis l’oportunitat de transformar el teu futur amb nosaltres!

Formulari d'inscripció CONSORCI

Situació laboral

7 + 2 =

ca