ADR Renovació

Formación activa para el transporte en Cataluña

PREGUNTAS FRECUENTES

Què implica la renovació de la certificació ADR?

La renovació de la certificació ADR és el procés de reciclatge necessari per mantenir la qualificació per al transport de mercaderies perilloses actualitzada i en vigor.

Quan he de renovar la meva certificació ADR?

Es recomana iniciar el procés de renovació ADR uns mesos abans de la data de caducitat de la teva certificació actual per assegurar la continuïtat en la teva habilitació professional.

Quina formació s’inclou en el curs de renovació ADR?

El curs de renovació ADR inclou formació teòrica i pràctica actualitzada sobre la normativa vigent i les millors pràctiques en el transport de mercaderies perilloses.

Quina és la durada del curs de renovació ADR?

La durada del curs de renovació ADR pot variar segons la modalitat escollida, però generalment està dissenyat per complir amb els requisits legals en el mínim temps possible.

Hi ha requisits específics per accedir al curs de renovació?

Per accedir al curs de renovació ADR, cal tenir una certificació ADR prèvia que estigui a punt de caducar o ja hagi caducat recentment.

Com puc inscriure’m al curs de renovació ADR?

Pots inscriure’t al curs de renovació ADR a través de la nostra pàgina web o contactant directament amb nosaltres per a més informació.

Quins documents necessito per a la renovació de la meva ADR?

Per a la renovació de la ADR, necessitaràs el teu DNI, la llicència de conduir i la certificació ADR anterior.

Es realitzen exàmens durant el curs de renovació ADR?

Sí, al final del curs de renovació ADR es realitza un examen per avaluar els coneixements adquirits i complir amb els estàndards de certificació.

Quin cost té el curs de renovació ADR?

El cost del curs de renovació ADR pot variar. Recomanem consultar la nostra pàgina web per a les tarifes actuals o contactar-nos per a ofertes específiques.

Què passa si no renovo la meva certificació ADR a temps?

Si no renoves la teva certificació ADR a temps, podries perdre la qualificació per al transport de mercaderies perilloses fins que completis el procés de renovació.

es_ES