Cap de setmana

Formación activa para el transporte en Cataluña

PREGUNTAS FRECUENTES

Què són els cursos CAP de cap de setmana?

El curs CAP de cap de setmana és una formació especialitzada per a conductors que volen obtenir o renovar la seva Certificació de Aptitud Professional (CAP) durant els caps de setmana.

Per a qui estan dirigits aquests cursos?

Els cursos CAP estan dirigits a conductors professionals que necessiten compatibilitzar la seva formació amb la jornada laboral entre setmana.

Quina durada tenen els cursos CAP de cap de setmana?

Els cursos CAP de cap de setmana estan dissenyats per completar-se en diverses sessions, optimitzant el temps dels estudiants durant els caps de setmana.

Quins requisits són necessaris per inscriure’s?

Per inscriure’s als cursos CAP, cal tenir una llicència de conduir vigent i complir amb els requisits específics de la formació professional per a conductors.

Quin tipus de llicència puc obtenir o renovar amb aquests cursos?

Amb els cursos CAP de cap de setmana, pots obtenir o renovar la teva llicència de transport de mercaderies o de passatgers, segons la modalitat del curs.

Es realitza formació pràctica en els cursos de cap de setmana?

Sí, la formació inclou sessions pràctiques per assegurar que els estudiants adquireixin les habilitats necessàries per a la conducció professional.

Quin és el cost dels cursos CAP de cap de setmana?

El cost dels cursos CAP pot variar segons la durada i la modalitat. Recomanem consultar la nostra pàgina web per a més detalls o contactar-nos directament.

Com puc inscriure’m al curs CAP de cap de setmana?

Pots inscriure’t al curs CAP a través de la nostra pàgina web o visitant la nostra autoescola per a rebre assistència personalitzada.

Quina certificació obtindré en finalitzar el curs?

En finalitzar el curs CAP de cap de setmana, obtindràs una certificació oficial que acredita la teva aptitud professional com a conductor.

Hi ha algun suport en línia disponible fora dels caps de setmana?

Ofereixem suport en línia als nostres estudiants per a qualsevol dubte o consulta relacionada amb el curs CAP, tant durant el cap de setmana com entre setmana.

es_ES