Transforma’t

Formació activa per al transport a Catalunya

Vehicles especialitzats

Reunir-se és un començament; romandre junts és un progrés; treballar junts és un èxit.
– Henry Ford

 

És la clau de l’èxit en el treball cooperatiu. L’aprenentatge en el sector del transport és un treball d’equip que a més, en el nostre cas, requereix dels millors instruments. Per això Transforma’t inverteix en disposar d’una flota d’alta qualitat totalment actualitzada i que afavoreixi un excel·lent aprenentatge.

Explora els nostres vehicles

Disposem de la flota més àmplia de vehicles industrials del Vallès. El nostre compromís amb la formació professional ens empeny a renovar i implantar noves tecnologies en els nostres vehicles com són ABS, ASR, Hill Hold, visors de proximitat, fre motor combinat, ralentitzadors, caixes automatitzades, canvis automàtics amb convertidor de parell i un llarg etc… d’avanços tecnològics que fan de Transforma’t una empresa líder en el sector.

Et convidem a descobrir-los!

Camions rígids

Els nostres camions compleixen amb normatives de contaminació actualitzades gràcies a la utilització de sistemes SCR mitjançant Adblue.
Ordinadors de consum on podem registrar les dades necessàries per als cursos de conducció eficient.
Sistemas d’ajuda a la frenada com son fre motor individual i combinat amb el fre de servei, ralentitzador de tipus Retarder.
Fabricats específicament per al nostre us a l’autoescola, afavorint l’aprenentatge amb mides i pesos adaptats a la normativa actual.
Tots tenen càmeres de proximitat per tenir un nou punt de referencia addicional als
retrovisors convencionals.
Lo millor, sempre al servei dels nostres alumnes.

Autobusos

La nostra nova incorporació es un autobús de tipus urbà que aproxima a la conducció reial i definitiva als aspirants a treballar amb aquest tipus de servei. Pis baix, places de viatger per anar de peu, PMR i tots els sistemes que es troben a l’entorn reial.
Caixa de canvi automàtica amb convertidor de parell i amb la possibilitat d’enclavar les marxes.
Sistema per agenollar a les parades i facilitar l’accés dels passatgers.
Tots tenen càmeres de proximitat per tenir un nou punt de referencia addicional als
retrovisors convencionals.
Lo millor, sempre al servei dels nostres alumnes.

Pesat amb remolc

El nostre conjunt de vehicles està format per una tractora Mercedes Actros amb un
equipament sorprenent que garanteix un aprenentatge de qualitat.
La seva potència de 460cv permet arrastrar amb garanties el nostre semiremolc per qualsevol tipus de desnivell. Els frenos auxiliars de tipus motor i intarder, garanteixen la millor de les frenades.
Amb caixa de canvis Telligent, automatitzada de 16 velocitats, practiquem la entrada de les noves tecnologies destinades a l’aprofitament del parell motor sense disparar el consum del vehicles.
Normativa Euro V amb la utilització del sistema SCR amb Adblue per a un consum i contaminació mínims.
Semiremolc amb pared isotèrmica i ABS per a tots el eixos que genera una estabilitat optima per a l’aprenentatge.
Amb càmera de proximitat per tenir un nou punt de referencia addicional als retrovisors convencionals.
Lo millor, sempre al servei dels nostres alumnes.

Lleuger amb remolc

Per a oferir totes les possibilitats, disposem de dos tipus de remolc. Un amb un eix i un altre amb dos eixos. Tots dos amb fre de tipus inèrcia i caixa tancada, especialment fabricats per al seu us a autoescola.
El turisme que els arrastra, disposa de càmera de marxa enrere.
Son dos conjunts de vehicles que s’adapten a la normativa per a obtenir l’autorització B96, en el cas del remolc d’un sol eix, i del permís B+E, en el cas del remolc de dos eixos.
Conjunts estudiats específicament per fer de la obtenció d’aquest permís, una experiència còmoda i eficaç.
Lo millor, sempre al servei dels nostres alumnes.

Truca’ns per a més informació!

Preguntes freqüents

Quina documentació haig d'aportar per a poder pujar a examen d'un permís de conduir?

3 fotocòpies del DNI i 2 fotocòpies del permís de conduir per totes dues cares, 4 fotografies grandària carnet originals, i el certificat mèdic per a l’obtenció del permís de conduir al fet que s’aspiri.

Quina documentació haig d'aportar per a inscriure'm a l'examen del CAP?

1 fotocòpia del DNI i 1 fotocòpia del permís de conduir per totes dues cares i 1 fotografia grandària carnet original (no en fotocòpia).

Quina documentació haig d'aportar per a inscriure'm a l'examen de ADR?

2 fotocòpies del DNI, 1 fotocòpia del permís de conduir i 1 fotocòpia de l’ADR (si es tracta d’una renovació) per totes dues cares, i el certificat mèdic per a l’obtenció del permís de conduir de la classe C (en cas de no ser titular d’un permís C).

Quins terminis com a mínim haig de deixar entre convocatòries en cas de suspendre un examen pràctic per a l'obtenció d'un permís de conduir?
Del primer examen al segon, no s’exigeix cap termini mínim. Del segon examen al tercer, un termini mínim de 12 dies NATURALS. Del tercer examen al quart o successius, un termini mínim de 18 dies NATURALS. Sempre tenint en compte, a més, la disponibilitat i capacitat d’exàmens de la Prefectura de Trànsit i l’autoescola
Quina és l'edat mínima per a obtenir els permisos de conduir?

Per al C i el C+E, 21 anys.
Per al D, 24 anys.
Per al B96 i el B+E, 18 anys.

Emplena el formulari i et contactarem.