Aquest programa de formació està especialment dissenyat per a proporcionar-te les habilitats i competències necessàries en l’àmbit administratiu i de serveis generals.

El curs està previst per a començar a finals de maig, i les classes s’impartiran en horari de matins, de 09:15 a 15:15h. Tota la formació es realitzarà en modalitat d’aula virtual, per la qual cosa podràs gaudir de la comoditat d’aprendre des de la teva casa, sense sacrificar la interacció i el feedback en temps real dels nostres experimentats formadors.

Aquest curs està subvencionat pel FOAP (Fons d’Oportunitats i Ajuda al Personal) i, per tant, té prioritat per a les persones desocupades. No obstant això, volem aclarir que també es reserva un percentatge de places per a persones que actualment estiguin treballant. El nostre objectiu és brindar oportunitats de formació i desenvolupament per a tots.

En finalitzar el curs, se’t lliurarà un certificat de professionalitat. Aquest certificat, oficialment reconegut, validarà les teves habilitats i t’obrirà noves oportunitats d’ocupació en el sector administratiu i de serveis generals.

Si estàs interessat a inscriure’t en aquest curs, o si tens alguna pregunta sobre el nostre programa, no dubtis a posar-se en contacte amb nosaltres. El nostre equip de Transforma’t Autoescola estarà encantat d’ajudar-te.

Aprofita aquesta oportunitat de transformar el teu futur amb nosaltres!

Mitjans de Juliol
9:15h a 15:15h
Aula Virtual
Desempleats

Formulari d'inscripció FOAP

Situació laboral

14 + 1 =

ca