Aquest curs està dissenyat per a proporcionar-te les habilitats i el coneixement necessaris per a entendre i gestionar eficaçment les nòmines i les contribucions a la Seguretat Social en un entorn laboral.

El curs s’impartirà en modalitat de teleformació, permetent-te aprendre des de la comoditat de la teva casa o oficina, amb sessions diàries de 2 hores en horari de matins. Això facilita la conciliació de la formació amb altres responsabilitats laborals o personals.

El nostre curs de “Nòmines i Seguretat Social I” està principalment dirigit a persones treballadores que busquen millorar les seves habilitats i coneixements en aquestes àrees essencials de la gestió de recursos humans. No obstant això, també disposem d’un percentatge de places per a persones que estan actualment desocupades i busquen millorar la seva ocupabilitat en el sector dels recursos humans i l’administració laboral.

Els continguts del curs abordaran temes com l’elaboració de nòmines, els fonaments de la Seguretat Social, les obligacions de l’ocupador i de l’empleat, entre altres. Al final del curs, no sols tindràs una comprensió més profunda d’aquests temes, sinó que també rebràs un certificat que acredita la realització d’aquest curs.

No deixis passar aquesta oportunitat de millorar les teves habilitats i coneixements en la gestió de nòmines i la Seguretat Social. Inscriu-te avui en el nostre curs i transforma el teu futur! Per a més informació sobre el procés d’inscripció i els detalls del curs, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

En Transforma’t, estem compromesos a ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats i a impulsar la teva carrera. Esperem veure’t en el nostre pròxim curs!

Mitjans de Juliol
2h / día
Teleformació
Treballadors

Formulari d'inscripció CONSORCI

Situació laboral

9 + 3 =

ca