Curs inicial viatgers Accelerat 140h

Formació activa per al transport a Catalunya

Curs inicial viatgers (Febrer – Març – Abril)

 

Curs inicial viatgers ONLINE (Març – Abril)

 

Curs inicial viatgers (Abril – Maig – Juny)

 

Curs inicial viatgers (Juny – Juliol)

 

Curs inicial viatgers (Octubre – Novembre – Desembre)

 

Què inclou el curs inicial de viatgers accelerat?

Curs inicial de viatgers accelerat ofereix una formació completa per a la certificació de transport de passatgers, incloent teoria i pràctica intensiva.

Quant temps dura el curs accelerat per a viatgers?

El curs accelerat per a viatgers està dissenyat per ser completat de manera eficient, amb una durada ajustada a les necessitats dels estudiants per a una ràpida inserció laboral.

Necessito experiència prèvia per inscriure’m al curs?

No és necessària experiència prèvia per a la inscripció al curs de viatgers. Està obert a tots els interessats en obtenir la certificació ADR de manera accelerada.

Quins requisits he de complir per accedir al curs de viatgers accelerat?

Per accedir al curs de viatgers accelerat, cal tenir la llicència de conduir pertinent i complir amb els requisits d’edat i capacitació establerts per la normativa vigent.

Com puc inscriure’m al curs inicial de viatgers accelerat?

La inscripció al curs inicial de viatgers accelerat es pot realitzar en línia a través de la nostra pàgina web o contactant directament amb nosaltres per obtenir assistència personalitzada.

Quin tipus de llicència obtindré després de completar el curs?

Després de completar el curs, obtindràs la certificació ADR necessària per al transport de viatgers, reconeguda a nivell nacional i internacional.

Hi ha suport en línia disponible durant el curs?

Sí, oferim suport en línia als nostres estudiants per a qualsevol dubte o consulta relacionada amb el curs de transport de viatgers.

ca